website bouwen website ontwerp
Facebook
Twitter
Youtube
WonderWereldWeb 2004
WonderWereldWeb 2005
WonderWereldWeb 2006
WonderWereldWeb 2007
WonderWereldWeb 2009
WonderWereldWeb 2015
Home
WWW Geschiedenis
Links
Mail
Actueel
Park
Attractie's
Marerijk
Anderrijk
Reizenrijk
Ruigrijk
Horeca
Souvenirs
Geschiedenis
Entertianment
Theater
Pinokkio de Musical
Overnachten
Efteling Hotel
Hotel Faciliteiten
Hotelprijzen
Kamers en Suites
Efteling Bosrijk
Bosrijk Faciliteiten
Bosrijk Prijzenlijst
Boshuysen
Dorpshysen
Bosrijk Appartementen
Efteling Golfpark
Golfpark Faciliteiten
Golfpark Prijzenlijst
Golfpark Openingstijden
Golfpark Arrangementen
Efteling Openingstijden
Entreeprijzen
Abonnementen
Multimedia
Efteling Achtergronden
Efteling Avatars
Efteling Muziek
Extra's
Efteling Cd's
Efteling Sprookjes Cd's
Musicals en Shows Cd's
Efteling Dvd's
Sprookjes Verhalen
Grondleggers
Pardoes

Er is alweer een jaar verstreken, WonderWereldWeb bestaat alweer 3 jaar.

In dit jaar is er weer veel gebeurd op de website zoals u weet heeft WWW bijna een heel jaar stil gestaan de reden heeft u al gelezen als goed is bij het 2 jarige jubileum in dat jaar heb ik nog een poging gewaagd om met een nieuwe update maar dat heeft niet zo goed uitgepakt ik dacht naar die update met de nieuwe lay-out een nieuwe start te kunnen maken maar de lay-out was niet goed genoeg elke keer als ik er iets bij moest zetten moest ik dat pagina voor pagina doen, en dat was niet haal baar voor me eigen.

Dus elke keer als ik er aan wou beginnen om hem goed te doen en te veranderen kwam er wel iets tussen of had ik er opeens geen zin meer in omdat het zo veel werk was de dagen werden weken en de weken werden maanden en de maanden werd een jaar maar ik kon nog steeds geen oplossing vinden hoe ik het nu kon veranderen.

Maar opeens 4 maanden geleden had iemand mij verteld dat er een nieuw website maker die veel gemakkelijker was en die ook aan de eisen voldoende die ik graag wou uitvoer ik hem zo snel mogelijk gekocht.

Maar er was een probleem nou een probleem niet maar omdat WWW 3 jaar was wou ik graag een nieuwe lay-out verzinnen voor de website dat heeft me een maand gekost omdat ik geen idee had wat ik er aan moest veranderen.

Maar op een avond ik was klaar met werken ik kwam thuis en had een idee ik ben meteen aan de slag gegaan dat heeft tot de late uurtjes geduurd voor ik hem af had want als ik eenmaal een idee heb moet ik er niet mee stoppen want anders ben ik het kwijt de volgende dag.

Toen ik klaar was is het dit geworden zoals u wel heeft kunnen zien, toen heb ik ook maar gelijk het hoofd menu veranderd het is nu veel makelijker om iets te vinden waar naar je opzoek bent. Vele pagina's zijn overgenomen van de oude site zelf maar hebben allemaal een nieuw jasje gekregen maar er zijn ook vele pagina's met nieuwe informatie er op gekomen.

Het WWW forum is ook weer terug ook in een gloed nieuwe style want was precies het zelfde ook deze kon niet goed bij gehouden worden maar zal vanaf tegenwoordig elke dag bijgehouden worden. En ook de nieuws pagina is terug hier zul je dan ook voortaan wekelijks op de hoogte worden gehouden van het dagelijkse nieuws van de Efteling.

En nu ook een nieuwsbrief op WWW hier zul je dan ook elke maand op de hoogte worden gehouden wat er is veranderd op de site en welke updates er zijn bij gekomen.

Zoals u wel kunt lezen is er een hoop gebeurd in het afgelopen jaar en ik zou er alles aan doen om u de Efteling sfeer te laten voelen zonder er naar toe te gaan.

Op naar het 4de jaar kijken wat er in de jaar voor wonderlijks gaat gebeuren met WonderWereldWeb.

Ik wens u nog een sprookjesachtig verblijf op WWW.

Met Wonderlijke Groet Van Wesley

Tot Twinkels.

3

Selecteer uw taal:

Meer WonderWereldWeb:

©WonderWereldWeb

Een reis terug in de Tijd,
In de Wonderlijke Geschiedenis van WonderWereldWeb

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015