Twitter
Facebook
Youtube
EN
NL
Links

Park
page
Geschiedenis
Winter Efteling

Meer WonderWereldWeb:

©WonderWereldWeb 2004-2018

Park;

Welkom in het park gedeelte!


Attracties;

In deze rubriek vind u alle top attracties die te vinden zijn in de wondere wereld van de Efteling. Neem een kijkje in de verschillende Rijken van het park die zich leent voor jong en oud; voor iedereen! Geniet van je wandeling door het virtuele park op Wondere Wereld Web.


Plattegrond;

Bekijkt u virtueel alle attracties op onze plattegrond. Wanneer u op een attractie klikt wordt er meer over verteld; ideaal toch? Zo weet u alvast waar u heen kunt bij uw dagje Efteling!


Horeca;

Een handig overzicht van alle horeca punten in het park. Dorst of lekkere trek?

Voordat je naar de Efteling gaat even zien waar er even uitgerust kan worden met een lekker bakje koffie of met het lekkerste broodje van Nederland.


Souvenirs;

Natuurlijk wilt u graag een souvenirtje meenemen na uw bezoek aan de Efteling. Verspreid in het park bevinden zich winkels met allen een ander assortiment. Wat vind je waar? Hier staat het beschreven!


Geschiedenis;

Al 65 jaar kan men een wonderlijke dag beleven in de Efteling. Gaat u met ons mee terug in de tijd om te zien hoe de Efteling ontstaan is? Terug naar het begin waar het sprookje tot leven werd gewekt.


Entertainment;

Om uw dagje Efteling nog meer plezier te geven zijn er vaak leuke acts in het park.

Wij hebben voor u het programma neergeschreven zodat u precies kunt zien waar en wanneer u kunt kijken naar entertainment in het park. Wie wil er nu niet de hand schudden met Pardoes en een dikke knuffel geven aan Pardijntje?