Twitter
Facebook
Youtube
EN
NL
WonderWereldWeb
Linken

Park
page
Marerijk
Anderijk
Reizenrijk
Ruigrijk
Fantasierijk
Geschiedenis
WinterEfteling
Informatie
Openingstijden
Entreeprijzen
Efteling Abonnementen
L
Sprookjessprokkelaar de musical
Overnachten
Efteling Hotel
Hotel Faciliteiten
Hotelprijzen
Hotel Kamers & Suites
Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk Faciliteiten
Bosrijk Boshuysen
Bosrijk Dorpshuysen
L
Efteling Golfpark
Golfpark Faciliteiten

Meer WonderWereldWeb:

Entree

We heten u van harte welkom in het Golfclubhuis. Hier kunt u aan de receptiemedewerkers informatie vragen over de starttijden en om te reveren van een baan. Als de receptie gesloten is kun u nog altijd reveren via de reserveringszuil.

Golfbaan

Het Efteling Golfpark, is aan gelegen in een natuurrijke opgeving, het is een baan dat het gehele jaar door te bespelen is door iedereen met een baanpermissie of GVB. De natuurlijke omgeving ademt rust uit. Met een totale baan lengte van 6.256, brengt u op een ontspannen manier langs waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen.

Grand Cafe

Het Clubhuis beschikt ook over een Grand Café Fore! Seasons waar u een Bourgondische gastvrijheid ontvangen word. De verschillende ruimtes zijn geschikt om zowel met een groep als individueel te genieten van een veelzijdige menukaart.

Terras

Vanaf het terras waar u heerlijk van een drankje kunt genieten heeft u een schitterend uitzicht over het golfbaan van het Efteling Golfpark.

Vergaderzaal

Het Efteling Clubhuis beschikt over 3 vergaderzalen waar u een vergadering of een productpresentatie kunt gaan houden. U kunt het natuurlijk ook een combinatie maken met een receptie, diner of een feest. In elke zaal heeft een schitterend uitzicht over de fairways van het Efteling Golfpark.

Golfshop & Fitting Centre

Sinds 2010 is er een nieuw golfwinkel in het Efteling Golfpark geopend door Hans Lemmens. Hans Lemmens is al jaren bekende in de golfwereld mijn zijn unieke concept die hij in zijn winkel in Meerkerk heeft ontworpen neemt hij mee naar Kaatsheuvel en dat is ook te zien in het nieuwe golfwinkel.

©WonderWereldWeb 2004-2018