website ontwerp website bouwen Home
WWW Geschiedenis
Links
Mail
Actueel
Park
Attractie's
Marerijk
Anderrijk
Reizenrijk
Ruigrijk
Horeca
Souvenirs
Geschiedenis
Entertianment
Theater
Pinokkio de Musical
Overnachten
Efteling Hotel
Hotel Faciliteiten
Hotelprijzen
Kamers en Suites
Efteling Bosrijk
Bosrijk Faciliteiten
Bosrijk Prijzenlijst
Boshuysen
Dorpshysen
Bosrijk Appartementen
Efteling Golfpark
Golfpark Faciliteiten
Golfpark Prijzenlijst
Golfpark Openingstijden
Golfpark Arrangementen
Efteling Openingstijden
Entreeprijzen
Abonnementen
Multimedia
Efteling Achtergronden
Efteling Avatars
Efteling Muziek
Extra's
Efteling Cd's
Efteling Sprookjes Cd's
Musicals en Shows Cd's
Efteling Dvd's
Sprookjes Verhalen
Grondleggers
Pardoes

Facebook
Twitter
Youtube

Grand Cafe

Golfbaan

Entree

We heten u van harte welkom in het Golfclubhuis. Hier kunt u aan de receptiemedewerkers informatie vragen over de starttijden en om te reveren van een baan. Als de receptie gesloten is kun u nog altijd reveren via de reserveringszuil.

Het Clubhuis beschikt ook over een Grand Café Fore! Seasons waar u een Bourgondische gastvrijheid ontvangen word. De verschillende ruimtes zijn geschikt om zowel met een groep als individueel te genieten van een veelzijdige menukaart.

Het Efteling Golfpark, is aan gelegen in een natuurrijke opgeving, het is een baan dat het gehele jaar door te bespelen is door iedereen met een baanpermissie of GVB. De natuurlijke omgeving ademt rust uit. Met een totale baan lengte van 6.256, brengt u op een ontspannen manier langs waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen.

Golfshop & Fitting Centre

Vergaderzaal

Terras

Vanaf het terras waar u heerlijk van een drankje kunt genieten heeft u een schitterend uitzicht over het golfbaan van het Efteling Golfpark.

Sinds 2010 is er een nieuw golfwinkel in het Efteling Golfpark geopend door Hans Lemmens. Hans Lemmens is al jaren bekende in de golfwereld mijn zijn unieke concept die hij in zijn winkel in Meerkerk heeft ontworpen neemt hij mee naar Kaatsheuvel en dat is ook te zien in het nieuwe golfwinkel.

Het Efteling Clubhuis beschikt over 3 vergaderzalen waar u een vergadering of een productpresentatie kunt gaan houden. U kunt het natuurlijk ook een combinatie maken met een receptie, diner of een feest. In elke zaal heeft een schitterend uitzicht over de fairways van het Efteling Golfpark.

Selecteer uw taal:

Meer WonderWereldWeb:

©WonderWereldWeb

Tekst en foto's (Bron: Efteling.com)