Twitter
Facebook
Youtube
EN
NL
WonderWereldWeb
Linken
Gastenboek WonderWereldWeb

Park
page
Marerijk
Anderijk
Reizenrijk
Ruigrijk
Fantasierijk
Geschiedenis
WinterEfteling
Horeca en Winkels
Informatie
Openingstijden
Entreeprijzen
Efteling Abonnementen
L
CARO, een betoverende Efteling-theatershow
Overnachten
Efteling Hotel
Hotel Faciliteiten
Hotelprijzen
Hotel Kamers & Suites
Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk Faciliteiten
Bosrijk Boshuysen
Bosrijk Dorpshuysen
L
Efteling Golfpark
Golfpark Openingstijden
Golfpark Faciliteiten
Golfpark Prijzen
Golfpark Arrangementen
Efteling Cd's
Parkmuziek
Parkshows
Musicals
Sprookjes cds
Grondleggers

Meer WonderWereldWeb:

©WonderWereldWeb 2004-2019

Theaterliefhebbers kunnen vanaf september gaan genieten van een fonkelnieuwe show in de Efteling. De show, CARO genaamd, wordt een visueel spaktakel vol humor, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show op zich nemen.


"Met de nieuwe show slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities", laat een woordvoerder weten. De show zou iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven bezorgen.


"Ik ben enorm verheugd dat ik mijn acteer en regie-ervaring mag inzetten in de wondere wereld van de Efteling", vertelt Stanley Burleson. "Ik voel mij vereerd dat ik, met het hele creatieve team, deze nieuwe weg mag inslaan. Het combineren van dans, zang, acrobatiek en muziek is wat ik het liefste doe. Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan."


Carrousel

De show is ge√Įnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze 'mallemolen van het leven', bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De show zal zintuigen prikkelen en eenmalige gastrollen bieden voor kinderen. Tickets zijn vanaf nu te koop via de website van de Efteling.